Personvernpolicy CrossFit Elverum

19.jul, 2018 Ken Ove Hilstad

Det er viktig for CrossFit Elverum AS å ivareta din personlige integritet og ditt personvern. Vår uttalte målsetting er å følge de til enhver tid gjeldende regler for behandling av personopplysninger. Formålet med denne personvernpolicyen er å informere deg om hvilke opplysninger CrossFit Elverum AS samler inn og hvordan opplysningene anvendes. Ved å godkjenne personvernpolicyen på utsendt e-post til alle registrerte brukere i medlemssystemet, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger i henhold til det som er angitt nedenfor.

1. Hvordan CrossFit Elverum AS behandler dine personopplysninger

CrossFit Elverum AS behandler dine personopplysninger i tråd med personopplysningslovens regler. Personopplysningene som vi samler inn på crossfitelverum.no gjennom cookies (informasjonskapsler) lagres på vår nettserver på domeneshop.no. Opplysninger du oppgir i registreringsprosessen mot MindBody Online for alle kjøp gjort gjennom dette systemet lagres på deres servere. PaySafe foretar selve kortransaksjonene mot kort og ivaretar et arkiv. Personopplysningene som behandles er navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-postadresse, kjøp-, betalings- og ordrehistorikk, bookinghistorikk, samt betalings- og kredittkortnummer.

2. Hva benyttes personopplysningene til?

Ved å utlevere dine personopplysninger til oss samtykker du til at personopplysningene legges inn i vårt medlemssystem MindBody Online. Personopplysningene anvendes ikke for markedsføringsformål, for eksempel ved utsendelse av post, sms og e-post. Det eneste unntak er informasjon om prøvetimer og kurs til personer som har etterspurt dette. Ved å godkjenne personvernpolicyen på CrossFit Elverum AS.no ved innmelding, samtykker du til at dine personopplysninger overføres til land utenfor EØS. Dette er fordi både vårt medlemssystem og selskapet som prosesserer betalinger PaySafe har tilholdsted i USA.

3. Hvor lenge lagres dine opplysninger?

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningslovens krav. Dette innebærer at dine opplysninger ikke lagres lenger det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen av opplysningene, med mindre annen lovgivningen pålegger eller tillater lagring i lengre tid.

4. Rett til innsyn i opplysninger og endring/korrigering av opplysninger

I henhold til personopplysningslovens regler har du rett til innsyn i de opplysninger vi behandler om deg. Slik informasjon kan fås ved å rette en skriftlig og undertegnet forespørsel til oss. Forespørselen sendes til: CrossFit Elverum AS, Torolf Storsveens veg 13, 2406 Elverum. Ved endring av opplysninger som du har gitt til CrossFit Elverum AS, for eksempel ved endring av e-postadresse, navn eller betalingsopplysninger, ber vi deg informere CrossFit Elverum AS om de korrekte opplysningene ved å sende en e-post til info@CrossFit Elverum AS.com eller endre dette selv på din bruker i MindBody Online. Du kan også kontakte oss på denne e-postadressen hvis du ønsker å avslutte din brukerkonto. Forespørsler om korrigering, sperring eller sletting av personopplysninger kan gjøres til enhver tid.

5. Taushetsplikt

CrossFit Elverum AS har taushetsplikt om personopplysninger som gjelder personlige forhold. Tilgangen til personopplysninger er begrenset av taushetspliktregler og prinsippet om at tilgang er begrenset til personer som har saklig behov for opplysninger. CrossFit Elverum AS sine coacher og eiere som har behov for opplysningene i sitt arbeid har tilgang til opplysninger, men har taushetsplikt overfor uvedkommende. CrossFit Elverum AS sine medarbeidere får kun tilgang til de opplysninger som er nødvendige for å kunne utføre sine arbeidsoppgaver.

6. Endring av personvernpolicyen

CrossFit Elverum AS forbeholder seg retten til løpende å foreta endringer i denne policyen i den utstrekning endringene er nødvendige for å følge opp hendelser eller for å oppfylle nye rettslige eller tekniske krav. Alle endringer i denne personvernpolicyen vil bli publisert på crossfitelverum.no.

Spørsmål vedrørende personvern og hvordan vi behandler dine opplysninger kan rettes til:

info@crossfitelverum.no

Tidligere artikler

blog
23.jan, 2019

Timeplan

blog
10.juni, 2019

Oppdatert kursoppsett

blog
24.feb, 2018

Våre økter

blog
24.feb, 2018

Drop-In!

blog
24.feb, 2018

Prøvetime

blog
10.jul, 2017

Dokumenter

blog
20.mars, 2017

FAQ